Advertentie

Met haken en mooie ogen

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
‘Met haken en mooie ogen’ vormt de neerslag van wat er zich dagelijks rondom de dichter afspeelt. Hoewel niet afkerig van het experiment, tracht hij zich in een leesbare taal uit te drukken. Belangrijke facetten van zijn belangstelling zijn liefde en erotiek, in een mix van passie en humor. Net als verf op een doek of het geluid van een instrument, beschouwt Cel Overnberghe tekst als een kneedbare materie die hij naar zijn hand wil zetten.

Cel Overberghe (Antwerpen, 1937) verdiende zijn sporen ruimschoots als beeldend kunstenaar en jazzmuzikant, met talrijke tentoonstellingen en concerten in binnen- en buitenland. Het intuïtieve vormt een constante in zijn werk. Taal wordt er de derde materie, waarmee Cel zich in zijn gedichten plastisch en ritmisch weet uit te drukken. Ondanks de oververzadigde markt, laat hij zijn poëtisch commentaar graag op de lezer los.
+


Genre
Poëzie
Poezie
Aantal pagina’s
52
Uitgeverij
Skribis - Nevelland Graphics
Eerste editie
25 juli 2021
Laatste editie
25 juli 2021
ISBN
9789463969758


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Met haken en mooie ogen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken