Advertentie

Mijn dochter, mijn kind

1

Rank 3784 Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Young adult   Topics 0
"Ik ben geen racist hè, maar..." En dan volgen vaak de meest gore opmerkingen aan het adres van iemand die onder een ander gesternte geboren is, zeker als de schrijver zich achter de anonimiteit van een online nickname kan verbergen. Verwensingen, halve waarheden en fake news overspoelen onze schermen en iedereen zien we achter zijn of haar eigen grote gelijk hollen. De nuance is weg, het ligt altijd aan de ander...

Catherine is ook geen racist... Totdat dochter Chloé de liefde van haar leven tegenkomt in de persoon van Abdelaziz, een jonge moslim met roots in Algerije. Terwijl vader Michel alles gemakkelijk een plaats weet te geven, krijgt Catherine het alsmaar moeilijker met het idee en doet ze alle moeite om het prille koppel stokken in de wielen te steken. Als dan het onvermijdelijke gebeurt, zijn er plots weer heel wat plooien die gladgestreken moeten worden en zet men de onderlinge relaties herhaaldelijk op scherp.
+


Genre
Young adult
Aantal pagina’s
96
Uitgeverij
SAGA UITGAVEN
Eerste editie
01 januari 2021
Laatste editie
01 januari 2021
ISBN
9789085526711


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Mijn dochter, mijn kind

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.