Niet zonder elkaar
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 10 4 26 3 20 2 1 1 1

Niet zonder elkaar

58

Gelezen 67 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 54 Favoriet 2 Recensies 1
Feelgood   Topics 0
Chef-kok Quinn Weller heeft eindelijk haar leven weer op orde, nadat ze haar zus verloor bij een auto-ongeluk. Op het eerste gezicht heeft ze alles wat ze wil: een liefhebbende familie, een droombaan in een van de beste restaurants in LA en een leuke vriend. Dus waarom voelt ze zich dan zo leeg, alsof er een deel van haar ontbreekt?

Quinn krijgt deels antwoord op die vraag wanneer een advocaat haar opspoort en een heftig geheim onthult - plus een mysterieuze erfenis die alleen zij kan claimen. De schokkende waarheid spoelt als een vloedgolf over haar heen. Haar hele leven was een leugen.

Ze besluit haar leven in LA achter zich te laten en naar Wildstone, Californië, te vertrekken. Het bevalt haar meteen in het rustige, mooie stadje - niet in het minst vanwege de knappe, donkerharige vreemdeling die ze steeds tegen het lijf loopt.

Daar staat haar nóg een grote verrassing te wachten. Haar erfenis is namelijk geen geldbedrag of huis - maar iets wat haar hele leven en alles wat ze over zichzelf en haar familie wist, op zijn kop zet...
+


Genre
Romantiek
Romantiek
Serie
Wildstone (1)
Uitgeverij
Harlequin
Eerste editie
15 januari 2019
Laatste editie
15 januari 2019
ISBN
9789402538786


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Insoon
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Niet zonder elkaar

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken