Advertentie

Nova

165

Gelezen 197 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 83 Favoriet 7 Recensies 16
Young adult Lijsten 3 Spots 1   Topics 0

Als lid van het Renegade stuntteam heeft Landon Rhodes de bijnaam Nova. Hij is woest aantrekkelijk, getatoeëerd, professioneel snowboarder en… professioneel hartenbreker. Ooit brak hij ook Rachels hart. Als zij aan boord stapt van het cruiseschip, duurt het niet lang voor ze erachter komt dat hij daar ook is. Hoewel ze het liefst meteen overboord springt, besluit ze hem vanaf dat moment volledig te ontlopen. Geen haar op haar hoofd die voor de tweede keer als een blok voor hem wil vallen. Jammer genoeg blijkt Nova daar al gauw heel andere ideeën over te hebben. ‘Nova’ is het tweede boek van de Renegades-serie: een spannende, romantische new adult vol actie.

+


Genre
Young Adult
Fictie 15+
Serie
The Renegades (2)
Uitgeverij
Z&K
Eerste editie
03 september 2018
Laatste editie
31 augustus 2018
ISBN
9789401911993
Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (16)

Keuze van de redactie
Joke De Meyer Hebban Team

Gezwijmel en complexe gevoelens

door: Joke De Meyer

Nova is het tweede deel in de ‘Renegades’-serie van Rebecca Yarros, uitgegeven door uitgeverij Zomer en Keuning. Het verhaal begint waar het eerste deel Wilder eindigt. Hoofdpersonage Landon Rhodes maakt deel uit van het stuntteam de Renegades. Zijn fans kennen hem als Nova. Net zoals zijn goede...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Nova

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken