Advertentie

Ondersteboven

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0

‘Er huist een draak in mijn hoofd.’ Davey, de jongste zoon van Merel, wordt geplaagd door onontkoombare drukte van gedachten en prikkels van buitenaf. Op 25-jarige leeftijd, in de bloei van zijn carrière als kunstenaar en vormgever, kiest hij ervoor om uit het leven te stappen. De wereld van Merel stort in. Merel komt erachter dat er veel tieners en jongeren zijn die worstelen met zichzelf en de wereld om hen heen. Ze denkt groots en zet al haar creativiteit in om iets voor hen te kunnen betekenen. Dan slaat het noodlot toe. Merel zit financieel aan de grond en ervaart dat rouw zich niet laat regisseren. Lukt het haar om uit de diepe put van verdriet te klauteren? Kan zij haar idealen waarmaken? 

Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
269
Uitgeverij
Boekengilde
Laatste editie
28 augustus 2020
ISBN
9789464024876
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

'Carry on'

door: Peter van Bavel 1 like
‘There is one happiness in life, to love and to be loved’ Wanneer je als recensent al vijf jaar weinig anders kunt, dan op bed liggen, ga je door een mallemolen aan gevoelens, waarin ups en downs zich grillig en onvoorspelbaar aandienen. In die jaren zijn er momenten geweest waarop het geen...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook