Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Onze moeder was een seriemoordenaar
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 11 3 5 2 0 1 0

Onze moeder was een seriemoordenaar

16

Rank 83 Gelezen 17 Aan het lezen 7 Wil ik lezen 83 Favoriet 0 Recensies 9
Non-fictie Lijsten 1 Spots 1   Topics 0
Een waargebeurd verhaal over moord, familiegeheimen, en de onverbrekelijke band van drie zussen die vastbesloten zijn om het horrorhuis van hun moeder te overleven.
Een #1 Wall Street Journal, Amazon Charts, USA Today, en Washington Post bestseller.
Telkens wanneer de zussen Nikki, Sami en Tori Knotek het woord moeder horen, wekt dit zelfs na tien jaar nog steeds herinneringen op aan hun gruwelijke kindertijd.
Achter de gesloten deuren van haar boerderij in Raymond, Washington, onderwierp hun sadistische moeder Shelly haar dochters aan onvoorstelbaar misbruik, vernedering, marteling en psychische terreur.
Nikki, Sami en Tori ontwikkelden een band die hen veel minder kwetsbaar maakte dan Shelly zich had voorgesteld. Zelfs toen anderen in het duistere en perverse web van hun moeder werden getrokken, vonden de zussen de kracht en moed om te ontsnappen aan een escalerende nachtmerrie die zijn hoogtepunt bereikte in het plegen van meerdere moorden.
Dit is het schrijnende en hartverscheurende verhaal van overlevenden van het absolute kwaad. Het verhaal van de vrijheid en gerechtigheid waarvoor Nikki, Sami en Tori hun leven riskeerden.
Ze zijn voor altijd zussen en geen slachtoffers meer. Ze vonden een licht in de duisternis dat hen vormde tot de veerkrachtige vrouwen die ze vandaag zijn: liefhebbend, geliefd en klaar voor hun verdere levens.
+


Genre
Literaire non-fictie
Waargebeurde verhalen
Aantal pagina’s
442
Uitgeverij
Lind & Co AB
Eerste editie
01 november 2022
Laatste editie
01 november 2022
ISBN
9789493285804 , 9789493285903


Boekinformatie wijzigen


Recensies (9)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Onze moeder was een seriemoordenaar

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken