Advertentie
Op blote voeten

Op blote voeten

34
Gelezen 38 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 32 Favoriet 1 Recensies 2
Literatuur & Romans Top25's 1   Topics 0

Een zomerse feelgoodroman over liefde, vriendschap en troost

Vicki Stowe is ernstig ziek. Er staat haar een zware behandeling te wachten. Ze besluit de zomer in een vakantiehuisje op Nantucket Island door te brengen. Daar hoopt ze, samen met haar twee jonge zoons, haar beste vriendin Melanie en haar zus Brenda rust en troost te vinden. Ook Melanie heeft het moeilijk. Haar echtgenoot heeft haar bedrogen op de dag dat ze ontdekte dat ze zwanger was. En Brenda is onlangs haar prestigieuze baan in New York kwijtgeraakt.
Toch proberen Vicki, Melanie en Brenda zo goed en zo kwaad als dat gaat van de zomer te genieten. De komst van de sympathieke student Josh, die voor de kinderen zal zorgen, maakt veel goed. Josh wordt de inspirerende vertrouweling van de drie kwetsbare vrouwen.

Genre
Literatuur & Romans
Uitgeverij
The House of Books B.V.
Laatste editie
01 januari 2012
ISBN
9789044319521 , 9789036425766 , 9789044335934 , 9789044328400 , ...
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (2)

Op Blote voeten

door: Dana Boesjes 1 like
Heerlijke zomerse roman, over 3 vriendinnen met allemaal hun eigen verhaal en eigen problemen. Liefde vriendschap en familie staat hier centraal. Het is goed beschreven hoe het voor een ouder van jonge kinderen is om ziek te zijn en niet weten of je beter word. Het is het eerste boek wat ik heb...

Leuk boek

door: Kaartenvrouwtje 1 like
Best een leuk boek. Het duurde lang voordat ik dacht he dat is toch een leuk boek. Waar ik mij aan ergerde was dat de vader en moeder van Vicky en Brenda elke keer met voor én achternaam genoemd werden. Na een of 2 keer weten mensen toch al wel wie het zijn. Verder een leuk boek.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook