Advertentie

Op de proef gesteld

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
De jaren in Riverhaven - Deel 2

Rachel Brenneman heeft een probleem. Rachel houdt van de mensen in de Riverhaven Amish gemeenschap, die niets liever willen dan met rust te worden gelaten en hun geloof te beleven. Maar Rachel heeft ook diepe gevoelens voor de buitenstaander Jeremiah Gant, een Iers-Amerikaanse conducteur van de ondergrondse spoorweg. Met een oprechte hoop om met Rachel te kunnen trouwen, vraagt Jeremiah aan de bisschop toestemming om zich bij de Amish gemeenschap te kunnen voegen. Als er onverwacht een negatieve beslissing wordt genomen, zijn hun harten gebroken en trachtten ze ieder huns weegs te gaan.

In de tussentijd bedreigt iets sinisters - en dodelijks - de vrede van de gemeenschap. Als het geluid van de alarmbel rond middernacht klinkt, verzamelt de Amish bevolking zich. Als er iets gebeuren moet, doen ze het gezamenlijk. Terwijl het leven van Rachel zich binnen de Amish gemeenschap afspeelt, leeft Jeremiah als [i]buitenstaander[/i] en lijkt een toekomst samen hopeloos. Toch kunnen ze elkaar niet loslaten en beleven ze beiden een moedige en inspirerende reis in geloof.

Dit is het tweede deel uit de serie De jaren in Riverhaven. Andere delen zijn:
* Rachels geheim (deel 1)
* Rivier van genade (deel 3)
+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
279
Uitgeverij
Zoeklicht, Uitgeverij 't
Eerste editie
23 maart 2021
Laatste editie
23 maart 2021
ISBN
9789064513404


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Op de proef gesteld

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.