Op jou heb ik gewacht

Omnibus: Gouden bergen in Tirol. Het leven tegemoet. De opvolger (in 2008 herverschenen als Het grote geluk)

In Gouden bergen in Tirol vertrekt Kristy, samen met haar vriendin Odette, die bedrogen is door haar vriend, voor een vakantie naar Tirol. Daar aangekomen is het Kristy die valt voor de charmes van Rainier. Maar een van de jongens uit het dorp waarschuwt haar voor deze goedlachse charmeur!

Na een huwelijk van vijf jaar is het in Het leven tegemoet het verlangen naar een kind voor Nora zo sterkt, dat ze haar man Hugo steeds meer verwijten maakt en de twee uit elkaar dreigen te groeien. Is hun liefde sterk genoeg om elkaar vast te houden? Het drama is compleet als na het dodelijk ongeval van haar vriend Chiel, Dorien Kampers ontdekt dat ze zwanger is en de ouder van Chiel geen contact met haar wensen. Van haar ouders heeft ze ook niets te verwachten en dus staat ze er helemaal alleen voor. OF niet? Zijn er nog mensen die naar elkaar omzien en komt er nieuw geluk, ook voor Dorien?

Toon details

Schrijf een recensie

Is Op jou heb ik gewacht het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Op jou heb ik gewacht