Advertentie

Otherhood

3
Rank 4221 Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 8 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0

‘Sutcliffe is een van de grootste talenten van het nieuwe millennium.’ The Times

Matt, Daniel en Paul waren ooit goede vrienden. Inmiddels zijn ze allemaal hun eigen richting op gegaan en is het contact verwaterd. Matt is redacteur bij een mannenblad en geniet van een leven vol seks, drugs en rock-’n-roll. Daniel is na een pijnlijke break-up naar Edinburgh gevlucht. Paul woont nog op kamers. Maar de drie mannen hebben één ding gemeen: ze hebben elk een wel heel betrokken moeder.
Na de zoveelste Moederdag zonder kaartje is de maat vol: Carol, Gillian en Helen maken een plan. Op dezelfde dag staan ze onaangekondigd bij hun zoons op de stoep met de mededeling dat ze een week blijven. Zeven dagen om aan hun band te werken en orde op zaken te stellen. Wat kan er misgaan?
Otherhood is een hilarische, hartverwarmende roman voor iedereen die zich wel eens afvraagt waarom je ouders zich na al die jaren nog steeds met je leven bemoeien.
De pers over Otherhood
‘William Sutcliffe behoort tot de beste mannelijke feelgoodschrijvers en weet als geen ander hoe je lezers laat schaterlachen.’ The Telegraph
‘Een roman waar je onmogelijk niet verliefd op kunt worden. Otherhood is een traktatie.’ The Independent
‘Meeslepend en heel erg grappig. Dit overtuigende en aangrijpende portret van de veranderende relatie tussen moeder en zoon is zowel vermakelijk als diepgaand.’ The Guardian

Genre
Feelgood , Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
328
Uitgeverij
Boekerij
Laatste editie
07 augustus 2019
ISBN
9789022587867 , 9789402313604
+

Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Yvie
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic