Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
ouder-maar-beter-maar-ouder
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 1 3 0 2 0 1 0

Ouder maar beter, maar ouder

1

Gelezen 1 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie Lijsten 1   Topics 0

In ‘Ouder maar beter, maar ouder’ komen Caroline de Maigret en Sophie Mas met speels en werelds advies op het gebied van liefde, leven, familie, werk, schoonheid en stijl. Eerder schreven deze auteurs het succesvolle How to Be Parisian. Ditmaal richten ze zich tot vrouwen die, net als zijzelf, ouder aan het worden zijn. In sommige opzichten is dat een verademing. Waarom zou je je nog druk maken over wat anderen van je denken? Pas la question, je bent gewoon jezelf! Toch zijn de dingen niet meer zoals eerst: die dertigjarige man op dat feestje gunt je geen blik waardig; je krijgt steeds te horen dat je er zo moe uitziet, en soms heb je gewoon ontzettend veel zin om naar huis te gaan. De Maigret en Mas verwoorden dit soort momenten uit het dagelijks leven op zo’n herkenbare manier dat ze je steeds weer instemmend laten knikken en hardop laten lachen.

+


Genre
Non-fictie
Uitgeverij
Uitgeverij Atlas Contact
Eerste editie
01 januari 2020
Laatste editie
07 juli 2020
ISBN
9789045037967


Boekinformatie wijzigenReacties op: Ouder maar beter, maar ouder

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.