Paren of de kunst van de slaapkamer
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Paren of de kunst van de slaapkamer

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 10 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans Artikelen 1   Topics 0
Een schermwerker met burn-out reist naar New York om een bloedhete zomer met zijn oude studievriend en diens vriendin te spenderen. Daar, in hun kleine, benauwde appartement, is hij getuige van een waar wonder. Maar heeft hij het wel echt gezien? En hoe kan hij het er in vredesnaam over hebben? Om het onmogelijke te bevestigen en aan de hitte van de stad te ontsnappen, hopt de naamloze ik van bibliotheek naar bibliotheek in een queeste naar kennis over seksualiteit. Worstelend met verwarring, onwetendheid en ontluikende liefde, raadpleegt hij talloze bronnen – van blogs en fanfiction tot eeuwenoude manuscripten en werken die nog niet eens geschreven zijn – op zoek naar antwoorden op nog onbekende vragen over seks.
Paren of de kunst van de slaapkamer is een literaire verkenning van seksualiteit, een unieke roman die een ander gesprek over seks wil aanwakkeren en woorden zoekt voor die kanten van seksualiteit die ongezegd blijven.
+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
320
Uitgeverij
Atlas Contact
Eerste editie
30 juni 2022
Laatste editie
30 juni 2022
ISBN
9789025459291


Boekinformatie wijzigenReacties op: Paren of de kunst van de slaapkamer

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.