Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Parijse rapsodie
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 2 4 0 3 1 2 1 1 0

Parijse rapsodie

4

Gelezen 4 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 18 Favoriet 0 Recensies 1
Thrillers & Spanning   Topics 0
Twee Britten en een Française worden vermoord in Parijs. Het Franse slachtoffer is de dochter van de burgemeester van Parijs en de Britten blijken het hoofd van mi5 en haar minnaar, een vermaarde journalist, te zijn. Wanneer de politie op de plaats delict dna-sporen vindt van de zoon van een jaren geleden door MI5 geliquideerde terrorist, gaan de poppen internationaal aan het dansen.

Een paar dagen later verdwijnt in Engeland een kopstuk van brace, een geheime organisatie die de macht in het vk wil grijpen.

Journalist Max Brunelli en zijn geliefde, de jonge diplomate Natalie Silva, vermoeden dat de moorden in Parijs en de verdwijning in Engeland met elkaar te maken hebben. Ze storten zich met gevaar voor eigen leven in de twee zaken.

Dit derde luik van de ‘diplomaat-trilogie’ heeft een heel eigen plot en kan dus als apart boek worden gelezen. Wie van de rode draad door de drie boeken heen wil genieten, kan de voorgangers Het Venetiaans Concerto en Het Londens Kwartet als prequels lezen.

Met kleurige woorden en beelden vertelt Wim Belaen ook in dit derde boek weer een verhaal met een ingenieuze plot en verrassende wendingen.
+


Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Serie
Max Brunelli (3)
Aantal pagina’s
315
Uitgeverij
Houtekiet
Eerste editie
27 oktober 2021
Laatste editie
27 oktober 2021
ISBN
9789089249906 , 9789089249913


Boekinformatie wijzigen
2 keer bewerkt, laatste bewerking door VM van Erp - van Dijk
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Parijse rapsodie

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken