Advertentie

Partner in crime - grootletterboek

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning   Topics 0
Partner in crime - grootletterboek

Dit boek kent een groter lettertype dan gebruikelijk (grootte 16) en is daarmee beter en prettig leesbaar voor ouderen en slechtzienden.

Een vrouw met een succesvolle onderneming vraagt zich af of dit wel haar droombaan is. Na overwegingen besluit ze toch haar hart te volgen: ze maakt van haar hobby haar werk. In de mannenwereld staat ze goed haar mannetje totdat ze op een dag met een klant te maken krijgt die uiterst opmerkelijk reageert op haar. Ze wordt nieuwsgierig naar hem en start haar zoektocht. Ze overlegt met haar collega en met haar vriend; die kennen haar als geen ander en als zij iets wil weten, dan zal ze erachter komen. Op een gegeven moment moeten ze haar wel afremmen maar zij is erop gebrand meer over haar klant te weten te komen. Ze zet door en komt inderdaad iets op het spoor, maar of het verstandig is? Probeert zij hem in de val te lokken of lokt de klant haar in de val of misschien wel beiden zonder het van elkaar te weten?
+


Genre
Thrillers & Spanning
Detective
Aantal pagina’s
299
Uitgeverij
Ducatiste.nl
Eerste editie
08 december 2020
Laatste editie
08 december 2020
ISBN
9789464064469


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Partner in crime - grootletterboek

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.