Advertentie

patisserie

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0
Een standaardwerk van hoogstaande kwaliteit en een culinaire bron van inspiratie waarin zowel de professionele als de amateurkok een perfecte handleiding aantreft voor de kunst van de patisserie. Met ruim 200 briljante foto's. Het boek is geschreven door 2 van 's werelds top-patissiers Michel en Albert Roux. De bereiding van de basis recepten wordt door hen in een overzichtelijke stap-voor-stap methode uiteengezet en om de bruikbaarheid van het boek te vergroten, hebben zij bij elk recept systematisch aangegeven: het benodigde keukengerei, de bereidingstijd, de wijze van presenteren, en de beste bewaarmethode. Naast de ruim 130 recepten geven zij bovendien nog vele practische adviezen en interessante tips. Er is voor elke gelegenheid een passend gerecht.
Recensie(s)
Welhaast iedere kok en patissie
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
256
ISBN
9060912624
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker