Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Playback
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 1 3 8 2 1 1 0
VN:

Playback

10

Gelezen 12 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 10 Favoriet 0 Recensies 1
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Newsroom 1 Lijsten 3   Topics 0

'Alleen Overgouw wil ik spreken,' had de televisieproducent Barry Kaufmann 's nachts om vier uur gezegd in een onheilspellend telefoongesprek. Maar Kaufmann verschijnt niet op de afspraak en twee dagen later wordt zijn lichaam gevonden dicht bij de plaats waar zijn auto het laatst gezien is. Een dun, vlijmscherp wapen, denkt de politie. Een stiletto bijvoorbeeld.

Len Overgouw, vooralsnog meer bezig met de vraag welke junk hem nu weer beroofd heeft, wordt door Kaufmanns lijfwacht hardhandig bij de zaak betrokken. Maar ook hij weet niet wie de dreigbrieven schreef aan zijn voormalige dienstvriend en wat de hoorbare stilte op zijn antwoordapparaat betekent. Was Kaufmann bezig de balans van zijn leven op te maken of rekende het verleden zelf met hem af?

Een tweede moord brengt Overgouw tot het inzicht dat er zich een drama voltrekt waarin hij ongewild en zonder het te weten een rol vervult.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Pockets populaire fictie
Thriller
Literaire thriller
Oorspronkelijke titel
Playback
Uitgeverij
De Geus Spanning
Eerste editie
01 januari 1999
Laatste editie
04 maart 2014
ISBN
9789062916849 , 9789044510799 , 9789044530216
Boekinformatie wijzigen


Recensies (1)

Keuze van de redactie

Stylistisch hoogstandje ten koste van de lezer

door: Eric Diepvens 1 like
Chris Rippen, oud-voorzitter van het Genootschap van Nederlandstalige misdaadauteurs – een functie die hij van 1994 tot 1999 bekleedde – zag het levenslicht in het oorlogsjaar 1940 in Haarlem. Hij studeerde Nederlandse taal- en letterkunde en is al lang werkzaam in het onderwijs, een job die hij...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Playback

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken