Advertentie
president

De president

3
Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 2
Thrillers & Spanning   Topics 0

Journalist Paul Weber heeft na een uitstapje naar het bedrijfsleven het oude handwerk weer opgepakt. Hij volgt een oud spoor. Op zoek naar een verdwenen ontwikkelingswerker in Costa Guinee, een land waar hij eerder is geweest, ontdekt hij dat een drugskartel het West-Afrikaanse land gebruikt als doorvoerhaven naar Europa. President Vincente Robles, die jaren daarvoor na een bloedige staatsgreep het veld moest ruimen, blijkt eveneens spoorloos te zijn. Een oude vriendin en collega van Weber heeft, na publicatie van haar spraakmakend artikel over het narcoticasyndicaat, haar nieuwsgierigheid met de dood moeten bekopen. Even later ontkomt Paul Weber zelf ternauwernood aan een moordaanslag van het machtige drugskartel. Weber kiest de aanval. Hij gaat over de rivier op jacht naar de leider van het kartel die zich in het hart van de jungle schuilhoudt.

Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Uitgeverij
Uitgeverij De Geus B.V.
Laatste editie
01 mei 2013
ISBN
9789044526363 , 9789044526370
+

Boekinformatie wijzigen

Andere media

VN:

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Keuze van de redactie

Een vlot leesbare thriller met boeiende beschrijvingen

door: Mads Bruynesteyn 1 like

Costa Guinee, een West-Afrikaans land, een kolonie van een rijke Westerse macht, zoals zoveel Afrikaanse landen. Soldaten van de koloniale bezetters houden de bevolking kort en met de minste weerstand wordt keihard afgerekend. Toch zijn er vrijheidsstrijders die rebelleren tegen het strakke regime....

door: Peter Roosen 1 like

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook