Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Relatie handboek

Zoek je tips om je relatie te verbeteren? In dit boek vind je relatie-tips voor meiden, jongens, vrouwen én mannen. Hierdoor weet je wat belangrijk is in een gelukkige relatie. Je vindt hier tips en oefeningen om je relatie met je teamgenoot voor het leven, te verbeteren en nóg gelukkiger te maken.
 
We beginnen dit boek met de meest romantische gebaren en initiatieven die je kunt nemen. Een relatie staat of valt namelijk bij de romantische inzet die je toont. Er mag echt wel wat moeite gedaan worden. Dat komt helemaal goed dankzij de vele tips in dit hoofdstuk.
Vervolgens behandelen we alles rondom communicatie, samenleven, grenzen, conflict, valkuilen en kwetsbaarheid. Stuk voor stuk zijn dit essentiële onderwerpen voor iedere relatie.
Tot slot vind je een aantal prachtige bonushoofdstukken in dit boek. Hierin vind je onder andere de 230 leukste koosnaampjes, 314 beste complimenten en 600 interessantste vragen om aan elkaar te stellen voor een verbindend gesprek.
We sluiten het boek af met een aantal inspirerende date-ideeën, partneroefeningen en principes voor een gezonde seksuele spanning.
Er valt dus genoeg te ontdekken in dit ultieme relatie-boek!

Toon details

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Is Relatie handboek het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Reageren op Relatie handboek

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.