Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Relativeren doe je zo

Hoe kun je relativeren? Wat zijn de tools en technieken om iedere situatie op een andere, verse manier te bekijken en om zo tot oplossingen te komen?
Dit boek is de ultieme verzameling met tools, manieren en technieken om te relativeren. Het eerste hoofdstuk begint direct met acht tips om direct te relativeren, inclusief zes manieren om nuchter naar een situatie te kijken.
Het hoofdstuk daarna behandelt het zware geschut: je vindt er zo'n 50 verschillende tools om super precies te kunnen relativeren. Deze tools komen uit bekende methodieken die beroemd zijn om hun effectiviteit in relativeren: Omdenken, Sleight Of Mouth & NLP. Binnen NLP wordt relativeren namelijk ook wel Herkaderen genoemd.
We sluiten dit boek af met de diepste quotes en wijsheden bij het omgaan met tegenslagen en teleurstellingen, die jou ook helpen om dat soort situaties te relativeren.
Kortom, dit boek zit vol met oplossingen en nieuwe manieren om naar problemen te kijken. Zo relativeer je ieder probleem weg! Het is dus de ultieme toolkit voor als je goed wilt worden in relativeren.

Toon details

Schrijf een recensie

Is Relativeren doe je zo het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Reageren op Relativeren doe je zo

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.