Advertentie

Rijk, machtig & opwindend

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Deze drie aristocratische broers hebben niets meer te wensen – tot cupido hun pad kruist…
 
De puissant rijke acteur Jordan St. Claire wil na zijn ongeluk maar één ding: met rust gelaten worden. Dus wat verbeeldt die Stephanie zich wel die nu ineens in zijn huis woont en eist dat hij oefeningen doet en zijn medicijnen inneemt? En waarom wordt hij steeds zo duizelig als ze hem met die prachtige ogen aankijkt?
 
Zakenman Lucan St. Claire heeft geen idee wie de zeer aantrekkelijke dame in zijn kantoor is - zijn tijdelijke assistent, zo blijkt. Al past haar uitdagende houding niet echt bij die baan. Hoewel doorgaans niets hem van zijn werk kan houden, leidt de mooie Lexie hem danig af. En dan weet hij nog niet eens wie ze werkelijk is...
 
Voor topadvocaat Gideon St. Claire is overgave aan de zogenaamde vrouw van je leven de ultieme nachtmerrie. En hij is zéker niet van plan zich over te geven aan die brutale Joey, met wie hij opeens moet samenwerken. Het is dan ook onuitstaanbaar dat zijn hart een slag overslaat telkens wanneer ze naar hem lacht!
 
Deze verhalen zijn eerder verschenen.
 
+


Genre
Romantiek
Romantiek
Uitgeverij
Harlequin
Eerste editie
16 maart 2021
Laatste editie
16 maart 2021
ISBN
9789402550917


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Rijk, machtig & opwindend

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.