Advertentie
Rode rozen

Rode rozen

23
Gelezen 31 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 15 Favoriet 1 Recensies 2
Thrillers & Spanning   Topics 0
Het meisje lag aan de rand van de vijver, met haar gelaat in de modder. Nergens een spoor van bloed. Wie deze weg gebruikt, doet het uitsluitend op eigen risico stond op een bord tussen de bomen. Een dode in het lijkenhuis kreeg een erectie en de koning van de mafioski werd omvergeknald in een zijstraat van de Keyserlei, met drie schoten. Erg was dat niet, hij liep toch met de dood in zijn schoenen. Een verkrachter neuriede Kili kili watch watch in de voetgangerstunnel terwijl Fatima twee straten verder aan een lantaarnpaal bengelde, met de knoop van de Wurger van Boston om haar hals. Alle ramen in het stadhuis waren verlicht. Uit een staalgrijze hemel viel koude regen. De commissaris luisterde naar de meeuwen, die miauwden als jonge katjes. De beroemde lichtjes van de Schelde kreeg hij er gratis en voor niks bij.

Rode rozen is de derde thriller van een misdaadtrilogie waarin keiharde actie, bloedstollende scènes en humoristische dialogen elkaar flitsend afwisselen in de stad aan de stroom, waar de regen natter is dan regen van de vorige dagen en de speurders van de Antwerpse moordbrigade bij nacht en ontij het ene raadsel na het andere oplossen.
Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Oorspronkelijke titel
Rode rozen
Uitgeverij
Manteau
Laatste editie
31 oktober 2009
ISBN
9789022318478 , 9789460410949
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

door: Peter Roosen 1 like

door: Pascal-827 1 like
Rode rozen begint verdacht normaal voor Stan Lauryssens. Eens de helft van het boek voorbij echter begint hij eindjes te knopen aan oude verhaallijnen uit vorige boeken en komt de surrealist Lauryssens boven. En dan ontspoort het boek mijns inziens. De ontsnapte seriemoordenaar Max uit het vorige...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook