Advertentie
Schitterende dagen
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Schitterende dagen

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Je gaat geen lullig leven leiden, neemt Ad ten Bosch zich voor. Hij is drieëntwintig en werkt als trucker in Port Hardy, een uithoek aan de noordelijke westkust van Canada, een wereld van grauwe luchten, van zeearenden,
zalmen, walvissen en orka’s. Bijna een halve eeuw later keert hij terug naar Port Hardy. Hij kijkt terug op zijn leven en in het bijzonder op de grote liefde die hij in Canada ontmoette: Beatriz.

Beatriz verdween nooit uit zijn gedachten. Wanneer hij contact met haar zoekt, breekt een zwaarmoedige periode aan. Nu zelfs de hulpstukken het beginnen te begeven – een kroon op een implantaat valt uit zijn mond – is de afbraak van het lijf niet langer te negeren. Hij bezoekt haar, in Buenos Aires. Samen lopen ze door de stad, overdenken hun leven en de keuzes die ze maakten, proberen de tijd te stollen door de magie van een eerste liefde te reconstrueren.

'Schitterende dagen' is een melancholische overpeinzing van het onvermogen terug te keren naar je verleden, en tegelijkertijd van het besef dat iets in de mens niet door de tijd kan worden aangeraakt.
+


Genre
Literaire non-fictie
Literaire non-fictie algemeen
Aantal pagina’s
144
Uitgeverij
Uitgeverij G.A. Van Oorschot B.V.
Eerste editie
15 oktober 2021
Laatste editie
15 oktober 2021
ISBN
9789028213050


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Schitterende dagen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken