Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 4 4 10 3 5 2 2 1 0

Sexy Santa Stories #3

21

Rank 74 Gelezen 23 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 9 Favoriet 1 Recensies 4
Literatuur & Romans Spots 1   Topics 0

#9 Het Juweeltje - Milva Arleen Alexandra heeft alles wat ze wil in haar leven. Ze woont en werkt met haar beste vriendin en ze zijn succesvol als juwelendesigners. Het enige dat ontbreekt in haar leven is Oscar. Hij is de man die haar zinnen prikkelt in haar dromen. Worden deze kerst haar dromen werkelijkheid? #10 Sexy Santa - Corina Dekker Doordat Tess drie jaar geleden op eerste kerstdag is gedumpt, heeft ze een hekel gekregen aan kerst. Behalve aan de kerstman. Of beter gezegd: de inmiddels gepensioneerde Clive. Maar een vervelende griep dwingt hem zijn taak over te dragen aan zijn kleinzoon Roan. #11 Bestelling bezorgd – Dalia Donckers Wanneer Lou van traiteurzaak Chez Lou onverwacht op haar vrije kerstavond een bestelling moet afleveren, komt ze in de wereld van de rijke Richard Broom terecht. Maar is hij wel wie hij beweert te zijn? Wie schuilt er achter de man die erop staat om haar als eerste in de zevende hemel te krijgen? #12 Kerstcadeau – Joseph Roelands Drie vriendinnen hebben een zwaar jaar achter de rug. Ze besluiten samen, zonder mannen, de feestdagen door te brengen. Maar of ze die regel lang vol kunnen houden? Het wordt in elk geval een kerst om nooit te vergeten.

+


Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
230
Uitgeverij
MH Books
Eerste editie
17 november 2022
Laatste editie
11 november 2022
ISBN
9789492792396


Boekinformatie wijzigen


Recensies (4)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Sexy Santa Stories #3

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken