Meer dan 6,9 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Single Malt Flavours - English version

Single malt whisky is a surprisingly versatile drink which shows up splendidly both in its pure form and in the kitchen. Bob Minnekeer and chef Stef Roesbeke (De Cluysenaer) have together prepared forty modern-day dishes in which the innovative use of single malt whisky, combined with herbs, occupies a central position. Did you know that you can vaporize, sprinkle, spray, marinate and flambé with whisky-herb aromas? The authors explain clearly how you can get started in the kitchen yourself and what the possibilities are to add extra flavour to the dishes. In addition, the book contains a fascinating introduction about the production process of whisky. Photographers Andrew Verschetze and Joris Devos spice up the proceedings with a good swig of Scotland and show off the recipes in a striking way.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Single Malt Flavours - English version het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Is Liften naar de hemel van Lex Paleaux jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Is Beladen huis van Christien Brinkgreve jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Is Het huis met de palm van Esther Verhoef jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Is De verwarde cavia terug op kantoor van Paulien Cornelisse jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Is Meneer Putmans ziet het licht van Hendrik Groen jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Verpletterende liefdesroman met spannende plotwendingen, tegen de achtergrond van ruige, bedreigde natuur. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.

Reageren op Single Malt Flavours - English version

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.