Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Slagzij

Inspecteur Sofia Kovic ontdekt een verband tussen een aantal moordzaken in Oslo. Ze probeert haar baas, Alexander Blix, te bereiken vooraleer ze iemand anders van de politie op de hoogte brengt. Maar voordat Blix haar kan terugbellen, wordt Kovic doodgeschoten in haar huis. Het lijkt een keiharde afrekening. In het appartement onder dat van Kovic lukt het Blix' dochter Iselin maar net om aan hetzelfde lot te ontsnappen.

Vier dagen later zitten Blix en misdaadjournalist Emma Ramm in een verhoorkamer tegenover de nationale recherche. Blix heeft een man doodgeschoten en Ramm zag het gebeuren. In het ziekenhuis vecht Iselin voor haar leven. Blix weet niet meer wie hij nog kan vertrouwen en wat erger is: hij weet niet of Iselin het zal redden. Hij is er bovendien niet zeker van de juiste man te hebben neergeschoten...

Toon details

Recensies (15)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Slagzij het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.

Reageren op Slagzij

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.