Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Slashwerk: Waarom kiezen als je kan combineren?

Weet je al wat je wilt doen na je studie? Wil je als zelfstandig ondernemer aan de slag en je eigen empire opzetten? Of ga je voor een startersfunctie bij een tot bedrijf en de carrièreladder beklimmen? Ik twijfelde lang tussen beide opties, maar dat hoeft niet. Waarom zou je kiezen als je kan combineren? Als oud-student herken ik de struggle; wat je met je leven moet nu je eindelijk, na jaren strijden, je diploma vast hebt. Er zijn zeeën van tijd, maar de volgende fase van het leven staat voor de deur. In slashwerk vertel ik je hoe het is om binnen de huidige tijdgeest een baan te zoeken of een eigen bedrijf te starten. In dit boek leer je: - een balans te vinden tussen werken, ondernemen en een studie - positief opvallen als sollicitant en ondernemer. - dat je het waard bent om jouw ideale leven te creëren/leiden. Ben je klaar voor om je eigen weg te kiezen? Dan is dit boek wat voor jou.

Toon details

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Is Slashwerk: Waarom kiezen als je kan combineren? het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.

Reageren op Slashwerk: Waarom kiezen als je kan combineren?

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.