Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Smartphonestress VK
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 4 4 6 3 6 2 1 1 0

Leven zonder Smartphonestress

17

Gelezen 21 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 9 Favoriet 0 Recensies 3
Non-fictie Artikelen 1   Topics 0

De smartphone heeft een dramatisch effect op ons persoonlijk leven. Onze productiviteit daalt: het is een gevaarlijke verslaving die ons welbevinden ondermijnt.

Alexander Markowetz deed grondig wetenschappelijk onderzoek en ontdekte hoe de smartphone ons onderbewuste aanspreekt, de chemie in ons lichaam beïnvloedt en ons handelen zo steeds weer onderbreekt. Het achterliggende mechanisme wordt messcherp uitgelegd.

Markowetz maakt ons niet alleen bewust van de gevolgen van onze digitale verslaving, maar laat vooral ook zien hoe we het anders kunnen doen en hoe we daar beter van worden.

Leven zonder Smartphonestress gaat over de maatschappelijk uiterst relevante thema's zoals technologie, een gezonde lifestyle en persoonlijke productiviteit.

+


Genre
Literaire non-fictie
Literaire non-fictie algemeen
Uitgeverij
Xander Uitgevers B.V.
Eerste editie
16 mei 2016
Laatste editie
20 mei 2016
ISBN
9789401605243 , 9789401605250


Boekinformatie wijzigen


Recensies (3)

Keuze van de redactie

Stressen om smartphonestress

door: Cecile Bol

In een recordtempo is de smartphone alomtegenwoordig geworden. En wie er een heeft, vindt het vaak lastig om hem er niet constant bij te pakken. Volgens onderzoeker Alexander Markowetz van de universiteit van Bonn pakken we onze smartphone er gemiddeld 53 keer per dag bij. Dat zorgt voor een hele...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Leven zonder Smartphonestress

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken