Advertentie

Species

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Fantasy & SF   Topics 0
De Amerikaanse wetenschapper dr. Xavier Fitch en zijn assistenten vangen een bericht op uit het heelal. Zij moeten een tot nu toe onbekende DNA-formule toevoegen aan een menselijke cel. In het diepste geheim volgt Fitch deze instructie op. Sil wordt geboren, een onschuldig ogend, prachtig mensenkind. Met wonderbaarlijke snelheid groeit Sil op tot een verleidelijk jong meisje met intens groene ogen - de ogen van een jager. Plotseling wordt het project Sil van hogerhand beëindigd. Fitch moet Sil laten doden. Maar het tengere en superintelligente buitenaardse wezen ontwikkelt ongekende krachten. Gedreven door een mysterieus doel ontvlucht Sil het laboratorium, een spoor van gruwelijk toegetakelde lijken achter zich latend. Voor Fitch en zijn team specialisten begint een zenuwslopende klopjacht. Wat is Sils doel?

Fitch weet dat hij haar moet vinden en vernietigen. Lukt dat niet, dan zal het menselijke ras in 2012 ophouden te bestaan...
Genre
Fantasy & SF
Serie
Species (1)
Aantal pagina’s
240
Uitgeverij
Areopagus
ISBN
9051081413
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic