Advertentie

Stem

9

Gelezen 10 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 15 Favoriet 0 Recensies 4
Literatuur & Romans Artikelen 1 Lijsten 1 Spots 4   Topics 0

Een verweesde knaap vlucht in zijn verbeelding om zich na een traumatische start door zijn loodzware zangopleiding heen te worstelen. Tot zijn schade leert hij de prijs van doorzetten en opgeven. Een aanstormende diva moet met haar oude demonen in het reine zien te komen. Maar door haar eigenzinnigheid strijkt ze haar adellijke opdrachtgevers meteen tegen de haren in. Een visverkoopster laat alles wat zij liefheeft in de steek. Gewapend met een ongeopende brief en achtervolgd door een vreselijk geheim kiest zij voor een dolend bestaan. Drie parallelle levens, en toch zullen ze elkaar kruisen.

Stem is een literaire opera tegen de achtergrond van het Italië van de zeventiende eeuw, een allegorie over de broze kracht van de stem en de verwoestende impact van zwijgen.

+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
133
Uitgeverij
Lannoo
Eerste editie
19 september 2017
Laatste editie
02 oktober 2017
ISBN
9789401444033 , 9789401445276
Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (4)

Keuze van de redactie

Een debuut voor de fijnproever

door: Jan Stoel 1 reactie 1 like

Op de cover van Stem staat ‘De Luitspeler’, een schilderij van Caravaggio. Het is een androgyne jongen. Er is ooit geopperd dat het de Spaanse castraatzanger Pedro de Montoya was. Castraten spelen een belangrijke rol in de debuutroman van Daan Esch, die zich afspeelt in de barok. Door voor zijn...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Stem

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken