STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Sterren van zeven spiegels

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
In Sterren van Zeven Spiegels vertelt de Russische arts Vladimir Dmitriev zijn boeiende levensverhaal, van jongen tot man. Maar ook zijn ontwikkeling tot acupunctuurarts, zijn visie op het vak en zijn bevlogenheid komen aan bod. De twee verhaallijnen symboliseren als het ware het samenvallen van kunst en wetenschap. Enerzijds is er het poëtisch verwoord levensverhaal van 'de jongen', dat deels fictie en deels autobiografisch is. Deze jongen wordt geboren in de Oeral, op de grens van Azië en Europa, en ervaart de grote uitdagingen van het leven in allerlei gebeurtenissen. Uiteindelijk ontdekt de jongen de acupunctuur als instrument om zichzelf en de wereld te begrijpen.
In zijn levensverhaal heeft hij zijn ervaringen stuk voor stuk verzameld, verklaard en benoemd als de facetten van het kristal. Daarnaast deelt Vladimir Dmitriev zijn grote, medische kennis over de waarde en betekenis van de acupunctuur. Aan de hand van 'essenties' neemt hij de lezer mee in de intrigerende wereld van lichaam, geest en acupunctuur.
Sterren van Zeven Spiegels brengt de lezer van het dramatische Midden-Europa, via het oude mythische Azië, naar het moderne Europa.
+


Genre
Religie & Spiritualiteit
Esoterie algemeen
Aantal pagina’s
160
Uitgeverij
KunstMag
Eerste editie
21 februari 2011
Laatste editie
21 februari 2011
ISBN
9789080865518


Boekinformatie wijzigenReacties op: Sterren van zeven spiegels

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken