Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Stoppers

Deel 1
Wat als je in het hoofd van een moordenaar kan springen?
Het jaar 2980:
Mike Snow (16) maakt met zijn vriendin Mira Sun deel uit van een speciaal interventieteam. Jeugddelinquenten ontsnappen aan het verbeteringsgesticht door als ‘stoppers’ te werken voor de geheime organisatie STOP INC. Ze springen in het hoofd van moordenaars om net op tijd misdaden te voorkomen.
In elk deel van deze bloedstollende reeks belanden Mike en Mira achtereenvolgens in het hoofd van Mark Chapman, Charles Manson, Lee Harvey Oswald, Ted Bundy, Mohammed Atta, Marc Dutroux, Gavrilo Princip, Hans Van Themsche, Vladimir Poetin, Volkert van der Graaf en vele anderen.
De spanning schuilt niet in de vraag wie de misdaad heeft begaan of waarom, maar of de misdaad kan worden verhinderd. Het gaat om de zoektocht naar menselijkheid in het vaak destructieve brein van moordenaars. Een spannende strijd, een innerlijke dialoog tussen goed en kwaad, een battle in the brain met als inzet… het geweten.
Slagen Mike en Mira erin om misdaden te verhinderen?
Bavo Dhooge (Gent, 1973) studeerde af als filmregisseur aan de KASK in Gent. Hij schreef meer dan 100 boeken. Hij is winnaar van onder andere de Schaduwprijs, de Hercule Poirotprijs (+3 nominaties) en de Diamanten Kogel (+3 nominaties). Hij werd twee keer genomineerd voor de Gouden Strop. Hij kreeg verschillende jaren op rij 5 sterren in de VN Thrillergids. Zijn thriller ‘Stand-In’ werd verkozen tot de 3de Best Crime Novel of All Time. Daarnaast schreef hij tal van autobiografische en literaire romans, jeugd- en kinderboeken en enkele non-fictieboeken.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Stoppers het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Reageren op Stoppers

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.