Storm
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 1 2 0 1 0

De jager, de dief en het baken

1

Rank 3478 Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 1
Fantasy & SF   Topics 0
Storm wordt als banneling begeleid naar de Koningsstad Andor, waar hij in het geheim lessen krijgt om zijn geopenbaarde magie te leren beheersen. Wanneer dit vreselijk mislukt en hij in de dodencel belandt, vindt hij een vriend in Raven, gerespecteerd lid van een dievengilde uit Nieuwpoort en beter bekend als Ravi de Raaf. De dief heeft ook het nodige op zijn kerfstok, maar is bij zijn laatste klus in een val gelokt en verkreeg een plek in de dodencel voor een niet gepleegde moord.
Aan de andere kant van het continent spoelt Yaela aan. Een jonge vrouw met bijzondere gaven. Verboden gaven, waarvoor ze als straf de rest van haar leven als magisch baken aan een piratenschip gebonden werd. Wanneer het schip ten onder gaat en zij als enig overlevende wordt opgenomen door de Rode Orde, die haar (vermomd als jongen) de krijgskunsten van de Orde meester maakt, staat ze voor een keuze.
Kan Storm uit de dodencel ontsnappen en zijn magie leren beheersen? Vindt Ravi antwoord op de vraag waarom het gilde juist hém uit de weg wilde ruimen? Kan Yaela haar gaven onderdrukken en overleven bij de enige Orde die zich wijdt aan het uitroeien van magie?
'Rottier heeft een intrigerende wereld neergezet met toffe personages. Heerlijke epische fantasy van Nederlandse bodem.'
– Fantasywereld.nl
+


Genre
Sciencefiction & Fantasy
Fantasy
Serie
Storm (1)
Aantal pagina’s
484
Uitgeverij
Uitgeverij Hartklopper
Eerste editie
20 mei 2022
Laatste editie
20 mei 2022
ISBN
9789083081625


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Marvin O.
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De jager, de dief en het baken

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken