Tegen beter weten in
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 306 4 410 3 238 2 14 1 3

Tegen beter weten in

971

Rank 232 Gelezen 1046 Aan het lezen 15 Wil ik lezen 503 Favoriet 51 Recensies 25
Feelgood Artikelen 1 Lijsten 10 Spots 19   Topics 0

Verfrissend, grappig en natuurlijk romantisch – de schrijfstijl van Charlotte de Monchy is onweerstaanbaar
Lois werkt voor een kleine, noodlijdende uitgeverij in Amsterdam. Er ligt daar in een la nog een bijna verlopen contract voor een biografie over Marius Delaive, een Nederlandse tienerster uit een beroemde boyband. Die biografie zou de uitgeverij uit de rode cijfers kunnen halen, maar Marius woont inmiddels in Canada, waar hij een houtbewerkingsbedrijf is begonnen, en wil met rust gelaten worden. Het contract heeft hij getekend onder druk van zijn agent en nu wil hij er niets meer mee te maken hebben.
Lois wordt door haar werkgever naar Canada gestuurd om zo veel mogelijk informatie van Marius los te krijgen en het boek toch te schrijven. Het is voor haar een mooie kans, aangezien ze droomt van een carrière als schrijfster. Bovendien komt het haar meer dan goed uit om een tijdje naar het buitenland te gaan en zo haar ex te ontlopen. Ze neemt haar intrek in een gemoedelijke B&B in het dorpje en wordt meteen vriendinnen met de sympathieke uitbaatster Jill. Jills beste vriend Chris is ook een goede vriend van Marius; dat beschouwt Lois als een veelbelovende start. Maar het blijkt veel moeilijker dan ze ooit had gedacht om door te dringen tot de stugge voormalige ster.
De pers over de boeken van Charlotte de Monchy

Nee heb je staat wat mij betreft bovenaan de lijst van must-read-zomerboeken van 2019.’ Chicklit.nl
‘Het Nederlandse antwoord op al die Engelse feelgood/chicklit-auteurs: de boeken van Charlotte de Monchy zijn helemaal van nu, lekker geschreven en met herkenbare hoofdpersonen die je gemakkelijk meeslepen in hun leven.’ Marleen Koolmees, Libelle

‘Een vrolijk en ontspannend boek dat je het liefst in één keer uitleest.’ Flair

+


Genre
Romantiek
Literaire roman, novelle
Romantiek
Aantal pagina’s
336
Uitgeverij
Boekerij
Eerste editie
17 april 2020
Laatste editie
14 juni 2021
ISBN
9789022589427 , 9789402314694 , 9789022593462


Boekinformatie wijzigen


Recensies (25)

Keuze van de redactie

Humor, romantiek en gezelligheid in Canada

door: Diana Mom

Alleen kijken naar de cover van Tegen beter weten in van Charlotte de Monchy brengt al een feelgoodgevoel naar boven. Het prachtige Canadese landschap, met meer, huisje en besneeuwde bergen op de achtergrond laten je afreizen naar een andere plek. De ‘getekende’ details versterken de emotie. Het...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Tegen beter weten in

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken