Advertentie
Tel Aviv en Jeruzalem

Tel Aviv en Jeruzalem

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0
Toerisme in Tel Aviv en Jeruzalem is opkomend en het zijn steden om je in onder te dompelen. Tel Aviv voert vele lijsten aan vanwege het uiterst levendige karakter en het bruisende nachtleven. De “stad die nooit slaapt” heeft een prachtige, compleet vernieuwde, strandboulevard en 4.000 beschermde gebouwen in de bekende Bauhaus-stijl. Het is een waar culinair walhalla geworden. Een kleurrijke, swingende stad waar je uren rond kunnen dwalen en in iedere straat wel een verrassing tegen komt.
Het oude Jeruzalem is een groot museum waarin de geschiedenis tot leven komt. Dit boeiende boek brengt de lezer naar historische plekken en straatjes, te voet of per fiets, begeleid door verhalen hoe deze stad zich in slechts een eeuw heeft kunnen ontwikkelen. De stad is een smeltkroes van religies en culturen waar oneindig veel over te vertellen valt.

In Onvoorstelbaar anders worden de highlights helder beschreven en richt auteur Menno de Vries zich vooral op de minder bekende plekken. Locaties waar je als bezoeker niet snel zou komen.

In 1987 kwam Menno de Vries voor het eerst in Israël als backpacker en is daarna vele malen teruggegaan. Vanaf 2008 is deze Nederlandse ondernemer in Tel Aviv gaan wonen. Hij heeft een zware tweejarige opleiding gedaan om erkend tourgids te worden en organiseert wekelijks dagtours en fietstochten voor Nederlanders en Belgen van Tel Aviv naar Jeruzalem
Genre
Reizen & Talen
Aantal pagina’s
160
Uitgeverij
PassePartout reizen
Laatste editie
01 mei 2020
ISBN
9789493160415
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic