Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Terug naar terschelling
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 3 4 2 3 5 2 3 1 1

Terug naar Terschelling

14

Gelezen 18 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 9 Favoriet 0 Recensies 2
Literatuur & Romans Artikelen 3   Topics 0
Terug naar Terschelling, een onvervalste familieroman van Martin Scherstra.

De volwassen zussen Bente, Doutzen en Famke zijn elk een andere kant op gegaan. De oudste runt met haar moeder een cranberrybedrijf op Terschelling, de middelste is samen met haar man geëmigreerd en de jongste telg woont bij haar vader op het vasteland. Als hun moeder Anna ziek wordt, komen de twee jongere zussen terug naar het eiland om te helpen in het bedrijf. Maar dat is niet de enige reden, want ieder blijkt ook een persoonlijke motivatie te hebben voor de terugkeer naar Terschelling.

De Friese schrijver Martin Scherstra is de leukste mannelijke familieromanauteur van Nederland. Hij publiceert al jaren romans onder het pseudoniem Mattie Scherstra-Lindeboom, maar met Terug naar Terschelling doet hij zijn masker definitief af. Ook mannen kunnen familieromans schrijven, en Martin Scherstra zelfs als de beste!
+


Genre
Literatuur & Romans , Feelgood
Populaire fiction algemeen
Streek- en familieromans
Uitgeverij
Omniboek
Eerste editie
07 augustus 2014
Laatste editie
07 augustus 2014
ISBN
9789401903141 , 9789401903264 , 9789401906807


Boekinformatie wijzigen


Recensies (2)

Keuze van de redactie

Hoe uiteengevallen families weer samenkomen

door: Diana van Eynde 1 like

Wellicht zegt de naam Mattie Scherstra – Lindeboom je meer dan de naam Martin Scherstra. Dat is niet gek, want jarenlang schreef Martin familieromans onder naam van Mattie. Met Terug naar Terschelling neemt hij voorgoed afscheid van zijn pseudoniem. Op deze manier wil hij bewijzen dat ook mannen...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Terug naar Terschelling

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.