Advertentie

The Hill We Climb - Exclusieve Nederlandse editie

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0

‘Amanda Gorman betoverde bij de inauguratie van president Biden – maatschappelijk betrokken teksten, openhartig en theatraal.’ de Volkskrant

Amanda Gorman maakte wereldwijd diepe indruk met de voordracht van haar gedicht The Hill We Climb tijdens de inauguratie van Joe Biden. Ze is de jongste dichter ooit die haar werk mocht laten horen tijdens het beëdigen van een nieuwe Amerikaanse president. Gorman is niet alleen een ambassadeur van een jong en progressief Amerika maar ook de stem van de hoop en het geloof dat democratie mogelijk blijft zolang we ervoor blijven vechten. Tegelijk maakte ze de hele wereld bewust van de enorme schoonheid en kracht van poëzie. Haar voordracht was een inspirerend voorbeeld van de verbindende kracht van literatuur en haar boodschap van verdraagzaamheid, verbinding en perspectief is een fundament voor talloze generaties.

Deze schitterende cadeau-editie van Gormans gedicht werd voorzien van een voorwoord door Oprah Winfrey en is een echt collector’s item dat de macht en schoonheid van het woord viert.

De pers over:

‘Amanda Gorman: een jonge dichter die put uit diepe bronnen.’ NRC Handelsblad

‘De 22-jarige dichteres Amanda Gorman maakte indruk bij de inauguratie van Joe Biden.’ Trouw

‘Adembenemend.’ CNN

‘Dynamisch.’ NPR

+


Genre
Poëzie
Cadeauboeken algemeen
Poezie
Uitgeverij
J.M. Meulenhoff
Eerste editie
30 maart 2021
Laatste editie
30 maart 2021
ISBN
9789402317367 , 9789029094696


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: The Hill We Climb - Exclusieve Nederlandse editie

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.