Advertentie
The Little Book of Self Love

The Little Book of Self Love

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Heb je het gevoel dat jouw leven in een neerwaartse spiraal is beland? Dat je het gevoel hebt alsof je leven begint te stagne- ren? Worstel je met angst, minderwaardigheid en een gebrek aan zelfvertrouwen? Of is de route naar persoonlijke groei vol- strekt onduidelijk? Ben je op zoek naar een kort, krachtig boek dat je helpt om je leven in goede banen te leiden? Wanneer je bovenstaande vragen met “ja” hebt beantwoord, is “The Little Book of Self Love” voor jou bedoeld!

Een rugzak aan tools en kennis wil ik je meegeven om je ver- volgens om te toveren tot een dalklimmer: iemand die de kwa- liteit van zijn leven enorm zal verbeteren. Het beginnen met persoonlijke ontwikkeling kan erg overweldigend op je over- komen, maar daar brengt dit boek een einde aan. Voor vijftien jaar lang heb ik de paden van angst, depressie en verdriet be- wandeld, totdat ik actie ondernam en de vlijmscherpe messen van negativiteit van me heb weten af te schudden. Vol met liefde en buitengewoon veel dankbaarheid heb ik besloten om dit boek voor je te schrijven. Met heel mijn hart hoop ik ervoor te zorgen dat jouw leven wordt verbeterd en dat je toekomst net zo mooi mag zijn als de dromen die je had toen de wereld aan je voeten lag en alles mogelijk was: jouw kindertijd.
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
120
Uitgeverij
Lumos
Laatste editie
27 november 2019
ISBN
9789463458535
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 14,95
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic