Advertentie
Trots op jou

Trots op jou

4
Gelezen 6 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 8 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood Spots 1 Top25's 1   Topics 0

De veertigjarige Romy heeft een vechtscheiding achter de rug en beland door toedoen van haar ex-man in de schuldsanering. Ondertussen pakt ze elke baan aan die ze kan krijgen en wil ze gaan studeren. Als het einde van de schuldsanering in zicht is besluit ze op zoek te gaan naar een studie die bij haar past. Haar zoektocht begint met een test bij jobcoach, Matthijs, die haar als snel ziet als meer dan zomaar een client. Romy is hier helemaal niet aan toe en wil niets van hem weten. De vastberadenheid waarmee ze hem afwijst, zorgt voor een averechts effect. Matthijs ontpopt zich tot een ware stalker en brengt Romy regelmatig in een lastig pakket. Zo goed en zo kwaad als het gaat, probeert Romy haar leven toch op te pakken. Samen met haar familie en vrienden gaat ze het gevecht aan tegen Matthijs. Toch valt dit niet mee, Matthijs maakt haar het leven zuur wat van kwaad tot erger gaat. Als Romy de wanhoop nabij is en ook de politie weinig voor haar kan doen, ontmoet ze Mike. Zonder het te willen wordt ze verliefd. Dit tot grote ergernis van Matthijs, die dit niet accepteert. Naast alle ellende en angsten die ze doorstaat, groeit de liefde tussen haar en Mike verder op. Alleen is alles zo ingewikkeld dat de vraag is wie de langste adem heeft en deze strijd wint.

Angelique van Dongen, geboren in 1970 en woonachtig in Oosterhout (NB) is verpleegkundige en praktijkopleider in de geezondheidszorg. In 2015 met ‘Geraakt’ genomineerd voor de Valentijnprijs, de prijs voor het beste romantische boek. 

Genre
Romantiek
Aantal pagina’s
192
Uitgeverij
Ellessy relax
Laatste editie
31 juli 2019
ISBN
9789086603763 , 9789036435543
+

Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Esther Jansen
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 18,50
E-book prijsvergelijker

Door lezers

Feelgood Café / Lees een boek met een link naar de actualiteit
05 mei 2019 67 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic