Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Beter dan ooit
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 2 3 2 2 1 1 1

Beter dan ooit

6

Gelezen 8 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 4 Favoriet 0 Recensies 2
Feelgood Spots 1   Topics 0

Annelie, de hoofdpersoon van de roman ‘Stukken Beter!’ is gelukkig met haar leven op Madeira met haar man en diens zoon Lucas. Samen runnen ze de wijnproeverij en genieten ze van het leven. De band met haar vader is beter dan die ooit geweest is. Een paar dagen voor een samenzijn met de hele familie, komt Maria, de tante van Miguel ten val. Hans, de vader van Annelie die voor de feestdagen over is gekomen, neemt de zorg voor haar op zich. Op die manier kan Annelie met haar gezin toch een kleine vakantie kan houden. Het leven lijkt iedereen toe te lachen. Als het drukke seizoen vol met toeristen weer van start gaat en Annelie en Miguel hard aan het werk moeten, is de ex van Miguel niet in staat voor Lucas te zorgen. Lucas komt tijdelijk bij hen wonen. Om voor Lucas toch een beetje vakantie te creëren, gaat Annelie met hem naar Nederland. Ze logeren daar bij haar vader en ondernemen veel uitstapjes met hem, maar ook met haar vriendin Simone en diens twee kinderen. Tot het noodlot toeslaat en haar leven volledig op zijn kop staat.

+


Genre
Romantiek
Romantiek
Uitgeverij
Ellessy relax
Eerste editie
15 september 2021
Laatste editie
15 september 2021
ISBN
9789086604494 , 9789036439589


Boekinformatie wijzigen


Recensies (2)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Beter dan ooit

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.