Advertentie

Tussen je oren, onder je cap

1

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Een gebrek aan zelfvertrouwen is maar een van de vele issues waar ruiters mee te maken kunnen krijgen. Er zijn er meer. Neem bijvoorbeeld angst. Vrijwel elke ruiter valt weleens en dat kan grote gevolgen hebben. Niet alleen jij, ook de relatie met je paard kan een deuk oplopen. Ook wedstrijden, vermoeidheid en de omgang met je instructeur of stalgenoten kan het nodige losmaken. Er zijn niet altijd shortcuts voor verbeteringen. Maar het helpt om te weten wat er allemaal tussen je oren, onder je cap gebeurt. En daarna kun je werken aan oplossingen en verbeteringen.

Over de auteur: Tekstschrijver Afke Teunen is geen psycholoog, maar ze heeft er wel een. Daarnaast interviewde ze er meerderen voor paardenblad Bit en schreef ze tientallen artikelen over sportpsychologie, communicatie en coaching. In dit boek verzamelde ze de meest praktische tips, adviezen en inzichten.
+


Genre
Non-fictie
Aantal pagina’s
176
Eerste editie
01 januari 2018
ISBN
9789491687594


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Tussen je oren, onder je cap

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.