Advertentie
Uit paulines keuken

Uit Pauline's keuken

12
Gelezen 16 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 14 Favoriet 0 Recensies 1
Culinair Artikelen 2 Lijsten 1 Spots 1 Top25's 1   Topics 0

Wat begon als een hobby, is uitgegroeid tot een van de populairste foodblogs van Nederland.

Vijf jaar geleden begon Pauline Weuring met het delen van haar recepten op www.uitpaulineskeuken.nl. Inmiddels bezoeken dagelijks tienduizenden mensen haar blog op zoek naar culinaire inspiratie. Tijd voor een boek dus, een echt boek, dat vies mag worden in de keuken en waar je op zondag mee op de bank ploft.
'Live, Love, Eat!' is het levensmotto van Weuring. Een dag niets lekkers op tafel is een dag niet geleefd. Dit boek boordevol fijne gerechten gaat je daarbij helpen. De recepten zijn gemakkelijk en in no time klaar. Want koken moet leuk zijn en vooral niet te ingewikkeld. Lazy sunday-ontbijtjes, gezonde salades en eenvoudige, maar lekkere maaltijden voor doordeweeks, om je vingers bij af te likken! Daarnaast deelt Weuring haar tips voor het geven van de ultieme dinner party, de basisvoorraad die je altijd in huis moet hebben en fancy hotspots die je niet mag missen.

Pauline Weuring (1981) is een van de grootste social food influencers van Nederland. Op haar blog uitpaulineskeuken.nl ontvangt zij dagelijks tienduizenden bezoekers. Met lekkere recepten weet zij anderen te inspireren om de keuken in te duiken. Uit Paulines keuken is haar tweede boek. Eerder schreef zij de bestseller Het voedselzandloperkookboek (meer dan 100.000 exemplaren verkocht).

Genre
Culinair
Eten en drinken algemeen
Aantal pagina’s
224
Uitgeverij
Prometheus Bert Bakker
Laatste editie
29 mei 2015
ISBN
9789035143111
+

Boekinformatie wijzigen

Lezerswaarderingen

5 3 4 6 3 3 2 0 1 0

Artikelen over Uit Pauline's keuken

  Meer artikelen

Door lezers

Heel Hebban Kookt en Bakt / Van Blog tot Boek
25 maart 2019 2 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Keuze van de redactie

Uit Pauline's Keuken: "Read, love eat"

door: Demandiekokenkan 1 reactie 1 like

Pauline Weuring start in 2010 met haar blog “Uit Pauline’s Keuken”. Nadat ze de hotelschool en een opleiding marketing heeft gevolgd, blijft het kookvirus zo levendig aanwezig dat ze besluit daar meer mee te doen. In 2013 werd ze gevraagd om een kookboek te maken op basis van de filosofie van “De...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook