Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
550x830
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Vaarwel geliefde hond

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 22 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0

Een boek vol troost en inspiratie na de dood van onze trouwste metgezel
Toen haar labrador Shira stierf en Elli Radinger haar verdriet daarover deelde, ontving ze duizenden berichten: mensen van over de hele wereld vertelden de bekende wolven- en hondenexpert over hun oude, zieke of overleden trouwe viervoeter. Over het diepe verdriet en over hun eenzaamheid en hulpeloosheid, omdat hun omgeving de pijn die je kunt voelen als het om een dier gaat lang niet altijd begrijpt.
Elli Radinger toont wat we van onze dieren kunnen leren in de laatste momenten van het leven en geeft hoopvolle moed om door te gaan. Een ontroerend en inspirerend boek voor iedereen die zichzelf en zijn dieren wil helpen afscheid te nemen, maar ook een hartverwarmende metgezel bij het verdriet en de pijn na de dood van een geliefd dier.

+


Genre
Natuur
Natuur populair algemeen
Aantal pagina’s
184
Uitgeverij
Lev.
Eerste editie
21 maart 2023
Laatste editie
21 maart 2023
ISBN
9789044934809


Boekinformatie wijzigenReacties op: Vaarwel geliefde hond

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.