Vacuüm
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 0 3 2 2 0 1 0

Vacuüm

3

Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 5 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans Lijsten 1   Topics 0
Een pril stel met communicatieproblemen dat geconfronteerd wordt met een aanhoudende mollenplaag. Een alleenstaande klusser die steeds verder in de vuilstort in z’n achtertuin verstrikt raakt. Een jonge verhuizer die op zoek is naar zijn plek in de wereld.

De personages in Vacuüm zijn veelal onthecht, leven langs elkaar heen en zijn op zoek naar houvast. Ze zitten vast, gaan een nieuwe fase van hun leven in, of sluiten er juist één af: ze bevinden zich allemaal in een vacuüm en moeten omgaan met de leegte die dat met zich meebrengt. Soms zijn het herinneringen aan een bepaalde plek die hen ervan weerhoudt om verder te gaan met hun leven, soms is het de belofte van een nieuw begin dat ze
doet besluiten het oude achter zich te laten. In andere gevallen is er van een keuze helemaal geen sprake.

Vacuüm is een bundel met literaire verhuisverhalen. In een sobere, zwartgallige stijl tekent Oscar Spaans een keten van personages op die elk op hun eigen manier op zoek zijn naar hun plaats in de wereld. Een bundel over vallen en weer opstaan, of blijven liggen.
+


Genre
Literatuur & Romans , Korte verhalen
Verhalenbundels
Aantal pagina’s
192
Uitgeverij
Nijgh & Van Ditmar
Eerste editie
27 november 2018
Laatste editie
10 januari 2019
ISBN
9789038805252 , 9789038805269


Boekinformatie wijzigen


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Vacuüm

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.