Vallend duister
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 285 4 504 3 175 2 5 1 0

Vallend duister

969

Rank 479 Gelezen 1052 Aan het lezen 31 Wil ik lezen 929 Favoriet 28 Recensies 28
Thrillers & Spanning Lijsten 6 Spots 1   Topics 0

Deel 3 van de Kate Marshall-serie

Het detectivebureau van Kate Marshall gaat eindelijk echt van start als zij en haar partner, Tristan Harper, worden ingehuurd voor hun eerste grote zaak. Het is een cold case. Twaalf jaar geleden legde journaliste Joanna Duncan een politiek schandaal bloot, waarna ze spoorloos verdween. De meeste mensen zijn inmiddels verdergegaan met hun leven – behalve Joanna’s moeder.

Wanneer Kate en Tristan toegang krijgen tot de oorspronkelijke dossiers, ondervragen ze dezelfde verdachten en volgen ze dezelfde sporen als toen – maar die lopen ditmaal niet dood. Want tussen Joanna’s persoonlijke bezittingen vindt Kate de namen van twee jonge mannen die ook spoorloos verdwenen.

Terwijl Kate de laatste dagen van de drie vermiste personen met elkaar vergelijkt en in verband brengt, realiseert ze zich dat Joanna iets veel sinisterders had ontdekt dan men aanvankelijk dacht: de identiteit van een seriemoordenaar. Iemand die aast op mensen die niet snel zullen worden gemist. Hoe dichter Kate hem nadert, hoe duisterder het wordt.

In de pers

‘Deze nieuwe thriller van bestsellerauteur Bryndza is opnieuw een schot in de roos, mede dankzij de boeiende Marshall.’ **** HMC-kranten

‘Hoe dan ook is deze nieuwe serie er een die geen herkansing nodig heeft. Het eerste boek staat er meteen, en past prima in het rijtje andere populaire Britse series van auteurs als M.J. Arlidge.’ **** Hebban.nl over Zonder gezicht

‘Bryndza leest altijd als een trein.’ VN Detective & Thrillergids

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Spannende boeken algemeen
Serie
Kate Marshall (3)
Vertaald door
Willeke Lempens
Aantal pagina’s
317
Uitgeverij
Boekerij
Eerste editie
16 november 2021
Laatste editie
09 november 2021
ISBN
9789402314342 , 9789022590126 , 9789022597453


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door VM van Erp - van Dijk
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (28)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Vallend duister

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken