Advertentie

Verdubbelde Verwachtingen

0
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
'Ik leid een voldaan maar niet doorsnee leven. Niet alles is namelijk vanzelfsprekend voor iemand met functiebeperking SMA type II'

Hoe anders is leven als je nauwelijks kunt bewegen, zorgafhankelijk bent en moet leven met het idee dat je niet ouder wordt dan 18 jaar? Patricia van Manen is een levenslustige vrouw met een aangeboren progressieve spierziekte. Met haar inmiddels 36 lentes heeft ze haar beperkte levensverwachting ruimschoots overschreden en zelfs verdubbeld. Verdubbelde verwachtingen is haar indrukwekkende levensverhaal. Tegen alle verwachtingen in weet zij het maximale uit zichzelf en het leven te halen. Patricia geeft een uniek inkijkje in haar leven aan de hand van alledaagse en bijzondere gebeurtenissen, hilarische anekdotes en memorabele mijlpalen. Maar bovenal laat ze zien dat je als ernstig gehandicapte een rijk en volwaardig bestaan kunt leiden. Verdubbelde Verwachtingen bevat een krachtige levensles: als je je wilskracht voedt en je innerlijke kern koestert, kun je er in alle omstandigheden erop vertrouwen dat je het leven aankunt.
Genre
Non-fictie
Illustraties
Gertrude van der Linden
Aantal pagina’s
144
Uitgeverij
Uitgeverij De Graaff
ISBN
9789077024430
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic