Advertentie
Vinnie & Flos - Nieuwe vrienden

Vinnie & Flos - Nieuwe vrienden

2
Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 2
Junior   Topics 0
Vinnie & Flos – Nieuwe vrienden van Pluim-winnares Marte Jongbloed en Natascha Stenvert bevat herkenbare verhalen voor kleuters. Onder het motto ‘Samen durven ze alles’ geven Vinnie en zijn ondeugende vriendje Flos jonge kinderen net dat beetje zelfvertrouwen om nieuwe dingen uit te proberen.

Vinnie verhuist met zijn ouders naar een nieuw huis. Alles is een beetje eng in het begin, ook de nieuwe slaapkamer. Maar dan ontmoet hij Flos die in een boek in zijn kamer woont. Vinnie en Flos worden dikke vrienden en beleven samen veel avonturen waarbij de één de ander en dan weer de ander de één uit de brand helpt.

Vinnie & Flos bevat 15 korte afgeronde kleuterverhalen. De vlotte en toegankelijke tekst is geschreven door Marte Jongbloed, auteur van o.a. De (niet zo) rampzalige avonturen van Herre (bekroond met een Pluim van de Senaat van de Nederlandse Kinderjury). De vrolijke full colour illustraties van Natascha Stenvert (bekend van o.a. Kolletje) brengen Vinnie en Flos tot leven.

Ook leverbaar: Vinnie & Flos – Het huis en Vinnie & Flos – Familie, twee stevige kartonboeken met teksten op rijm voor peuters.
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
112
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
Laatste editie
09 juli 2019
ISBN
9789024588442
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het e-book € 4,99
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (2)

'Waarom probeer je het dan niet?'

door: Irene 1 like
Vinnie en Flos! Wat een ontzettend leuk voorleesboek (of zelfleesboek)!! Vinnie woont net in een nieuw huis en hoort allerlei nieuwe geluiden. Een monster! Nee, het blijkt Flos te zijn. Een harig, rommelig beestje, wonend in Vinnies kamer en houdt o.a. van sokken. Vinnie moet naar zwemles, de...

Boek vol met herkenbare voorleesverhaaltjes voor kleuters!

door: HeavenLeighBooks 1 like
Vinnie & Flos is een bundel met korte voorleesverhaaltjes voor kinderen rond de leeftijd van vier jaar. Vinnie is net verhuist samen met zijn ouders naar een nieuw huis. Het is anders en ook een beetje spannend. Tot hij Flos ontmoet, een lief en ondeugend beestje dat in zijn kamer woont. Vinnie en...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook