Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vlieg met me mee

Adam van Zuiderveen is piloot bij Amsterdam Airlines, kortweg Adam Air. Hij woont in een monumentaal pand aan de Prinsengracht en heeft een groep trouwe vrienden om zich heen verzameld. Dat hij als enige van hen nog vrijgezel is, bevalt hem helemaal niet. In verband met zijn werk gaat hij zelden uit en hij acht de kans dan ook zeer klein dat hij de liefde van zijn leven ooit nog tegen zal komen.
Zijn vrienden begrijpen het probleem niet, hij reist immers wekelijks met mooie stewardessen naar tropische oorden. Maar Adam houdt zijn werk en zijn privéleven strikt gescheiden. Hij wil net als zijn vader gezagvoerder worden, maar zijn vader stond bekend als een vrouwenverslinder en die reputatie wil hij niet krijgen. Het is vrijwel onmogelijk om een stewardess eerst beter te leren kennen voor hij haar mee op date vraagt, want op iedere vlucht is de crew weer anders. Adams vriend Charles, die op de planning werkt, weet daar wel iets op.

Sasha Kalani is stewardess. Ze is een echt familiemens en ze probeert er niet te veel bij stil te staan dat ze de ware man om zelf een gezin mee te stichten nog niet gevonden heeft. Gelukkig heeft ze veel plezier in haar werk en met haar vriendinnen.
Wanneer ze op haar hotelkamer in Nice op haar iPad ziet dat Adam van Zuiderveen de copiloot is op haar volgende vlucht naar Santa Domingo, zet ze zich schrap voor een vervelende confrontatie. Een half jaar eerder vloog ze met deze aantrekkelijke man naar New York en sindsdien heeft ze nog een big appeltje met hem te schillen.

Toon details

Recensies (11)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Vlieg met me mee het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Reageren op Vlieg met me mee

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.