Advertentie
Vluchten naar weet-ik-veel-waar

Vluchten naar weet-ik-veel-waar

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Jiska is 37 en gelukkig getrouwd met Maarten, tot blijkt dat zij op de valreep toch nog graag aan kinderen wil beginnen en hij niet.
Tegen alle adviezen van familie en vrienden in vertrekt ze naar een gehucht in Noord-Spanje om haar gedachten op een rij te zetten.
Net wanneer ze klaar is om de knoop door te hakken, ontmoet ze op een onheilspellende avond een mysterieuze pelgrim met een dubieus verleden. Vanaf dat moment laat ze zich meevoeren in zijn avontuur. Wie is deze man, en waarom is hij zo bezeten op weg naar Santiago de Compostela?

“Een fascinerend verhaal over wat verlangen en schuldgevoel los kunnen maken. In een zinderend Spaans decor leren de hoofdpersonen zichzelf en elkaar beter kennen. Of lijkt dat maar zo? Spannend en verrassend tot de laatste punt.”
- TekstFontein

ZARHA BRIOTT publiceerde eerder reisblogs en columns over wonen en werken in Spanje.
Met scherpe observaties en onverwachte wendingen schrijft Briott ons tot een andere kijk op goed en fout. Een temperamentvol debuut!
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
209
Uitgeverij
Atico Uitgeverij
Laatste editie
21 oktober 2019
ISBN
9789083026909
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 19,95
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic