Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Voor wie doe jij een moord? door IzzyLove
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 2 4 4 3 2 2 0 1 0

Voor wie doe jij een moord? door Izzy Love

8

Gelezen 12 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 2 Favoriet 2 Recensies 0
Junior Lijsten 1   Topics 0
Hoe herken je een moordenaar? Ze lopen niet in een gestreept boevenpak met een ijzeren bal en een ketting aan hun been. Iedereen kan een moordenaar zijn. Zelfs je buurman.

Liefde kan gekke dingen met je doen. Sommige mensen doen er zelfs een moord voor, letterlijk. Maar hoe herken je een moordenaar? Ze lopen niet in een gestreept boevenpak met een ijzeren bal en een ketting aan hun been. Iedereen kan een moordenaar zijn, zelfs je buurman. En jijzelf? Voor wie doe jij een moord?

Isa heeft een vriendje, Jules, waar ze vreselijk verliefd op is. Hij is grappig en knap en het liefst wil ze de hele dag bij hem zijn. Maar hij wil liever de hele dag met een verrekijker naar het huis van de buurman kijken. Niet voor niets trouwens, want die buurman is misschien een gevaarlijke moordenaar. Isa wil er niks mee te maken hebben. Tot ze de nieuwe vriend van Jules' moeder ontmoet...

+


Genre
Kind & Jeugd
Fictie 10-12 jaar
Uitgeverij
Moon
Eerste editie
06 maart 2012
Laatste editie
01 maart 2012
ISBN
9789048814749
Boekinformatie wijzigenReacties op: Voor wie doe jij een moord? door Izzy Love

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken