Advertentie
Vorst en as

Vorst en as

13
Gelezen 14 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 8 Favoriet 0 Recensies 1
Thrillers & Spanning   Topics 0

Vorst en as is de tweede thriller over hoofddetective Daniel Trokic en de kleurrijke it-specialiste Lisa Kornelius, en speelt zich af in een klein dorp nabij het Deense Århus. De zevenjarige Lukas Mørk wordt tijdens een sneeuwstorm dood gevonden in een beek. Hij is gewurgd met een vislijn en zijn lichaam zit onder de brandwonden. Het politieonderzoek wijst verschillende verdachten aan: van een oudere man met een geheimzinnige achtergrond tot een jonge knaap met een slecht geweten.Gruwelijke gebeurtenissen uit het verleden duiken op, waarbij kinderporno en pedofilie een belangrijke rol spelen. Inger Wolf geeft een in kijkje in de duistere aspecten van de menselijke ziel en weet de lezer voortdurend op het verkeerde been te zetten.

Genre
Thrillers & Spanning
Oorspronkelijke titel
Frost og aske
Serie
Daniel Trokic (2)
Vertaald door
Ingrid Hilwerda Kim Snoeijing
Uitgeverij
Anthos
Laatste editie
09 oktober 2009
ISBN
9789041414199
+Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Recensie Vorst en as

door: Toine Kuypers 1 like
Na het eerste deel uit de serie gelezen te hebben (Zwarte nazomer), was het lang wachten op het vervolg van Trokic en Kornelius maar Wolf is terug en hoe... Het onderwerp is natuurlijk niet fris maar wel erg aktueel op het moment. Toch wil ik graag reageren op de bovenstaande recentie, omdat ik...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook